Goed zicht op uw boekhouding?
Maak kennis!

Goede afspraken

Onze tarieven

Als ondernemer wilt u de controle houden over uw kosten. Ook voor het uitbesteden van uw administratieve en fiscale aangelegenheden moet duidelijk zijn welke prijs u hiervoor betaalt.

Administratiekantoor Goed Berekend® brengt vooraf een duidelijke offerte uit waarin staat wat de vaste maandelijkse kosten zijn van de terugkerende werkzaamheden zoals het verzorgen van belastingaangiften, boekhouding of salarisadministratie. Enkel voor die werkzaamheden welke niet staan vermeld in de offerte, worden de kosten door Administratiekantoor Goed Berekend® separaat aan u in rekening gebracht.

Uiteraard kunt u zelf ook besparen op de kosten van onze werkzaamheden. Dit is ondermeer afhankelijk van de frequentie van aanlevering, de manier van aanlevering (het komt nog steeds voor dat de ondernemer met de schoenendoos binnenkomt) en bijvoorbeeld het zelf (deels) verwerken van de boekhouding.

Een goede samenwerking begint met het maken van goede afspraken. Wie doet wat en wat kost het. Niets meer, niets minder. Een goed begin is immers het halve werk.

Goed bekeken

  • Administratie altijd up-to-date
  • Helder financieel beleid is een must voor een goede bedrijfsvoering
  • Belang van klanten staat altijd voorop
  • Juiste beslissingen door betere inzichten
  • Terugkoppeling van informatie is onze grootste zorg